Open nieuwe markten

Business Development

U bent klaar om uw producten en diensten te verkopen. Richt u zich tot de juiste afzetmarkten? Kunt u zich rendabel op andere markten richten? Samen met u vinden we het antwoord en openen we nieuwe markten.

Wat doen we concreet voor u?

We zorgen ervoor dat u meer verkoopt in markten waar u momenteel niet of onvoldoende aanwezig bent.

bel met Johan op 0473 39 24 91

Analyse

Hoeveel kan u met welke producten verdienen in welke markten? Waar liggen de opportuniteiten? Hoe staat u ten opzichte van concurrenten? Welke bedreigingen zijn er? Kan uw product op grote schaal verkocht worden? Over welke investeringen spreken we en wanneer zal u die terugverdiend hebben? Zijn er wettelijke beperkingen?

Plan

Op basis van de analysefase leggen we u een aantal mogelijkheden voor. U krijgt beknopt alle nuttige informatie om weloverwogen keuzes te maken. Uit de keuzes volgt een overzichtelijk plan dat de uitvoering moet helpen: wat gaan we waar verkopen, hoe, wanneer en met wie, welke diensten koppelen we aan onze producten, hoe gaan we promotie voeren?

Uitvoering

Een goed business development-plan heeft op zich weinig waarde als het niet uitgevoerd wordt. U bepaalt wat er met het plan gebeurt. Icefish begeleidt u bij de uitvoering of voert het onder uw toeziend oog zelf uit. Ook met de uitbouw van een distributiekanaal om uw producten lokaal, nationaal of internationaal aan de man te brengen, kunnen we helpen.

Waarom zou u dit moeten doen?

 


Nieuwe afzetmarkten voor uw product

 


Groei in de verkoop van uw producten

 


Minder afhankelijk van een grote klant

 


Toekomst van uw bedrijf veiligstellen

 

Voordelen om met Icefish samen te werken

Onestopshop voor business development, productontwikkeling, marketing en servicedesign

Twintig jaar professionele ervaring in wat we doen

Verbonden aan de Hogeschool Gent, KULAK en de Vlerick Business School