Uw klant wil meer

Servicedesign

Met servicedesign verbetert u uw dienstverlening of ontwikkelt u een nieuwe. Dat gebeurt op basis van wat uw klanten willen. We betrekken ook uw medewerkers en zorgen dat uw organisatie anticipeert op de verwachtingen van de markt.

Wat doen we concreet voor u?

We achterhalen wat de onvervulde behoeften van uw klanten zijn en bouwen samen een commercieel interessante oplossing.

bel met Johan op 0473 39 24 91

Analyse

We bevragen en observeren uw doelgroep. We kruipen als het ware in de huid van uw klanten om te ervaren wat voor hen beter kan. We vergelijken uw dienstverlening met die van uw concurrenten. In co-creatie ontwikkelen we graag met uw medewerkers. Die zijn daarvoor uitstekend geplaatst door hun kennis en ervaring.

Plan

Met een realistisch plan van aanpak, werken we aan opportuniteiten en verbeterpunten. Hoe doen we dat? Wat zijn de beperkingen? Wat zijn de mijlpalen en timing? We zetten alles klaar om uw plan zo veel mogelijk intern te laten uitvoeren.

Uitvoering

Er is geen standaardprobleem en dus geen standaardoplossing. We begeleiden u daarom in het traject naar betere of nieuwe dienstverlening. We coachen u om in de juiste richting te blijven evolueren. Servicedesign stopt niet. Onze rol wordt kleiner, maar we volgen of het servicedesign nog op koers zit en sturen indien nodig bij.

Waarom zou u dit moeten doen?

 


Meer tevreden en trouwe klanten

 


Beter bestand tegen veranderingen

 


Gemotiveerde medewerkers

 

Voordelen om met Icefish samen te werken

Onestopshop voor business development, productontwikkeling, marketing en servicedesign

Twintig jaar professionele ervaring

Verbonden aan de Hogeschool Gent, KULAK en de Vlerick Business School